LUNCH

veckans

VECKA 39

Lunchen serveras måndag till fredag mellan 11.00-14.00 

MÅNDAG

- Moules frités serveras med aioli samt levainbröd L* G*
- Panerad kyckling serveras med stekt potatis & dragonmajonnäs G
- Grön sparrissoppa serveras med levainbröd, riven parmesan G* L

TISDAG

- Bakad laxfile serveras med tomatsås, blåmusslor, handskalade räkor & färskpotatis L*  
- Isterband serveras med dillstuvad potatis samt smörslungade rödbetor L*
- Vegetarisk pannbiff serveras med dillstuvad potatis samt smörslungade rödbetor L*

ONSDAG

- Panerad kolja serveras med skagenröra & potatis G
- Pannbiff serveras med råstekt potatis, rödvinsås samt saltgurka L G
- Halloumi sandwich med silverlök, aioli, tomat, sallad samt pommes

TORSDAG

FREDAG

-  Stekt röding med brynt smör, limehollandaise, rotfruktsjulienne samt färskpotatis L*  
-  Kalvytterfilé serveras med potatis & västerbottenpuré, sidfläsk, savoykål samt rödvinsky L*
-  Linguini med svamp, grädde, parmesan & pocherat ägg L G

G = innehåller gluten  G* = erbjuds glutenfri  L = innehåller laktos  L* = erbjuds laktosfri

 Pris 105:-  Early bird 90.- mellan 11.00-11.30 Take Away 80.-

      Inklusive vårt stora salladsbord, bröd och smör, kaffe och kaka

Har du någon form av allergi eller är osäker på innehållet i våra rätter så fråga vår personal. 

Vi lagar maten från grunden och kan i de flesta fall tillgodose era önskemål.

- Bakad torsk med blomkålspure, gröna ärtor, kokt potatis samt brynt smör L
- Viltfärslimpa serveras med grönpepparsås, bakad tomat samt rostad potatis L G
- Pulled oumph wrap med pommes & aioli G*

HITTA TILL OSS

 

Skeppsbron 1

611 35, Nyköping

KONTAKT

 

info@hamnmag.se

Tel: 0155-26 92 92

 

  • Facebook
  • Instagram

© Hamnmagasinet • Denna hemsida är gjord med ❤ av WHYDOIT - Produktionsbyrå