pexels-photo-1770188.jpeg

nöjen

klubb &

VÄLKOMMEN TILL NYKÖPINGS GIVNA NÖJESPLATS SOMMARTID!

I över 30 år har vi roat våra gäster och skapat många sommarminnen att längta tillbaka till varje år.

Här har ett oberäkneligt antal band, musiker, komiker och dj´s spelat och uppträtt genom åren allt för att skapa glädjefyllda stunder.

Få ställen i Nyköping är laddade med så mycket historier om stimmiga kvällar, lugna middagar som gick över till fest och sena sommarnätter som hos oss.

Det är sommar, det är varmt, du är i Nyköping och du har hamnat rätt.

Tisdagar

MUSIKQUIZ

På tisdagar kommer vår egna underbara Ida Andersson och kör ett riktigt bra musikquiz. Det är inte helt ovanligt att nästan alla stolar från vår glasveranda bärs ut på uteserveringen för extra sittplatser! Man tävlar i lag om max 4 personer och vinnarna får varsin varmrätt. Efter quizet så rullar dj-båset fram och det fritt fram att önska låtar fram till 01.00

FRI ENTRÉ START 21:00 

Onsdagar

MED 2NJOY

På onsdagar välkomnar vi dig till ÄNTLIGEN ONSDAG MED 2NJOY!

Med nya teman varje vecka blandar tjejerna i 2njoy allsång och scenshower som får fart på hela publiken. Start vid ca 21.30 och håller på fram till midnatt, efter det tar våra eminenta dj’s över och spelar nya som gamla partyhits.

Mycket glädje och grym stämning utlovas!

ENTRÉ 50kr | 22-02

Torsdagar

TORSDAGSKLUBBEN

Dagen på veckan som inte behöver någon större presentation, succéklubben för den yngre publiken är tillbaka för 7:e året i rad!
9 kvällar är satta.
Värme, gemenskap och fantastisk atmosfär, sommarkänslor när dem är som allra bäst.

ENTRÉ 70kr | 22-02

Helgen

HJÄRTAT

Helgerna är själva hjärtat på Hamnmagasinet!

Äldre publik, Liveband, Trubadurer och Djs. Banden drar igång kvällen genom att inta scenen från ca 22.30 och leverera sann aftersail/ski känsla fram till midnatt efter det tar våra eminenta DJ´s över och levererar sann dansglädje fram till stängning. 

Ett verkligen vinnande koncept i osannolika 30 år!

ENTRÉ 70kr | 22-02
Rekommenderad ålder 23